Verschillende soorten wandafwerking

Als klusbedrijf in Den Bosch en omgeving zijn wij tevens uw specialist op het gebied van wandafwerking. Of u nu wilt dat wij uw plafond stuken of uw kinderkamer voorzien van een mooie laag verf: op onze vakmannen kunt u rekenen.

Wij hebben jarenlange ervaring met schilder- en stucwerk en weten precies met welke factoren we rekening moeten houden en welke materialen we moeten gebruiken. Of het nu gaat om hout, kunststof, steen of metaal: wij zorgen voor de juiste behandeling. De juiste wandafwerking geeft uw pand een fijne uitstraling en zorgt bovendien voor een extra beschermlaag. Voor binnen- en buitenschilderwerk in de regio Den Bosch schakelt u ons bedrijf in!

Ook voor het plaatsen van zonnepanelen!

Naast schilder- en stucwerk kunt u ons bedrijf ook inschakelen voor het plaatsen van zonnepanelen en toebehoren. U zult misschien denken dat zonnepanelen in Nederland niet genoeg energie opleveren, maar ook bij bewolkt weer werken de panelen. Onze ervaren specialisten kunnen u precies vertellen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van zonnepanelen en voor u het weet bent u aan het besparen op uw energiekosten. In de meeste gevallen heeft u de zonnepanelen al binnen 10 jaar terugverdiend.